Een systeem, zo gemaakt dat het niet te onderscheiden is van een natuurlijke haardos.

 

BELANGRIJK om te vermelden is dat de mensen die ‘haar op maat’ wensen wij enkel een TOP kwaliteit van haren kunnen garanderen. Dit zowel in echt Europees haar als in alle andere soorten van haar. En hier onderscheiden we ons opnieuw want er zijn zeer veel verschillen in de kwaliteit van haar en dat zeker in echt Europees haar. Ik garandeer je de meest kwalitatieve haarsoorten die er op de wereldmarkt te verkrijgen zijn! Zo geef ik mijn cliënten steeds mee dat ze met hun haarwerk naar een klinisch laboratorium mogen gaan om te laten testen of ik wel degelijk de bestelde haren aan hun geleverd heb. Dit kan en durf ik alleen aan te geven omdat ik met zekerheid  weet te zeggen dat ik iedereen enkel en alleen de allerbeste kwaliteit verkoop en dat voor ieders wens en budget!

En dat is voor mij het belangrijkste punt! Daar waar je bij andere haarwerken steeds het gevoel hebt dat je een pruik draagt voel je bij mijn systeem gewoon je eigen hoofdhuid en schedel. Dus geen pijnlijke bevestigingsmaterialen meer zoals klemmetjes, kammetjes, ringetjes, plakband e.a.

Mijn ervaring met deze sterk verouderde technieken is dat het de natuurlijke haardos meer beschadigd dan goed doet. Maw. het haarprobleem waarvoor mensen tot bij mij komen wordt alleen nog maar groter omdat bovenstaande bevestigingsmaterialen na verloop tijd het probleem verergeren. Deze materialen trekken het haar uit het hoofd en geven irritatie en jeuk…

 

Dankzij het systeem wat ik gebruik behoren al deze klachten tot het verleden. Geen jeuk meer, geen haarstuk meer dat over je hoofd lijkt te zweven, wat irritatie geeft, geen pruik gevoel meer, kotom GEEN ongemakken en pijn meer. Mijn systeem word volledig verankerd met je eigen haar en hoofdhuid waardoor je het gevoel hebt een natuurlijke haardos te hebben, je zal geen jeuk meer of andere vervelende ongemakken meer hebben.

Je kan je leven hervatten zoals nooit ervoor, zwemmen, sauna, zelf je haren wassen en modelleren is vanaf nu geen enkel probleem meer.
Voor iedere persoon kunnen we een volledig ontwerp maken idem aan de structuur, textuur, kleur(en), snit en haarlijn van je eigen natuurlijke haardos. Hierdoor is er geen verschil meer merkbaar tussen je eigen hoofdhuid/haar en de 2de huid/haar die bevestigd worden!