hairextensions van topkwaliteit

 

Sinds kort heb ik mij hiervoor laten bijscholen door in mijn eigen ogen ‘de beste leraar’ ooit.
Het systeem /techniek die ik hiervoor toepas is totaal niet vergelijkbaar met alle andere systemen en technieken.

Ik durf te zeggen dat het haar wat ik hiervoor gebruik van een echte superkwaliteit is! Daarnaast is het eveneens zeer belangrijk om te weten dat er geen pijnlijke bevestigingsmaterialen zoals ringetjes, kammetjes of bandjes die gesmolten worden rondom je eigen haar meer aan te pas komen.  We gebruiken alleen een zeer verfijnde bevestigingsmethode dat volledig haar- en huidvriendelijk is.

Omwille van de hoogstaande kwaliteit van zowel het haar alsook de bevestigingstechniek kan ik zeggen dat reeds talrijke wereldsterren en BV’s hier reeds gebruik van maken.

Er wordt exclusief gebruik gemaakt van natuurlijke euro haren. Dit wil zeggen dat deze haren niet zijn gekleurd, gebleekt of een andere chemische behandeling hebben ondergaan.

 

materiaaleigenschappen: de basis van klasse

 

Euro natuur haren: afgeknipt en gereinigd haar van Europese origine. Dit materiaal is beschikbaar in veel kleuren en hoeft daarom zelden of nooit ingekleurd te worden. Daardoor behouden ze hun natuurlijke kleur en glans. De haren zijn ook goed te behandelen met gewone cosmetica.

Veelzijdig in gebruik

Doordat de haren die wij gebruiken geen chemische behandelingen hebben ondergaan is het wel mogelijk deze haren te permanenten. U kunt de haren probleemloos kammen, borstelen en föhnen, net alsof de haarverlenging uit uw eigen haren bestaat.

Minimaal 6 Weken geen omkijken naar uw haar

Het inzetten van de haren gebeurt zeer vakkundig. Minimaal 6 weken heeft u geen omkijken naar uw haarverlenging en kunt u doen en laten met uw haar wat u maar wilt. Na 6 weken plaatsen wij de toegevoegde haren weer opnieuw.

Meer weten?

In een persoonlijk gesprek willen wij U graag u informeren over de mogelijkheden. Neem gerust contact op.