Specialisaties: Hairextensions, Color en Keratine behandeling.

 

Hairextensions op maat
Verlang je naar volumineuze lokken, lang en golvend haar of subtiele verlengingen? Onze uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van hairextensions zorgen voor een naadloze samensmelting met je eigen haar, wat resulteert in een natuurlijke en prachtige look.

Creatieve kleurbehandelingen
Laat je adviseren door ons voor de perfecte kleur die past bij je persoonlijkheid en huidtint. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende nieuwe tint, een opvallende transformatie of subtiele highlights, onze aandacht voor de nieuwste trends en technieken zorgt voor een kleurbehandeling die jou laat stralen.

Haarwerkengregory: Uitmuntendheid en klanttevredenheid
Bij Haarwerkengregory streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Maak een afspraak en ervaar zelf onze passie en vakmanschap voor een onvergetelijke haarervaring.

Neem contact met ons op
Heb je vragen of wil je een afspraak plannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen en te zorgen dat je onze salon verlaat met een glimlach en een tevreden gevoel.

Tot ziens bij Haarwerkengregory!

materiaaleigenschappen: de basis van klasse

 

Euro natuur haren: afgeknipt en gereinigd haar van Europese origine. Dit materiaal is beschikbaar in veel kleuren en hoeft daarom zelden of nooit ingekleurd te worden. Daardoor behouden ze hun natuurlijke kleur en glans. De haren zijn ook goed te behandelen met gewone cosmetica.

Veelzijdig in gebruik

Doordat de haren die wij gebruiken geen chemische behandelingen hebben ondergaan is het wel mogelijk deze haren te permanenten. U kunt de haren probleemloos kammen, borstelen en föhnen, net alsof de haarverlenging uit uw eigen haren bestaat.

Minimaal 6 Weken geen omkijken naar uw haar

Het inzetten van de haren gebeurt zeer vakkundig. Minimaal 6 weken heeft u geen omkijken naar uw haarverlenging en kunt u doen en laten met uw haar wat u maar wilt. Na 6 weken plaatsen wij de toegevoegde haren weer opnieuw.

Meer weten?

In een persoonlijk gesprek willen wij U graag u informeren over de mogelijkheden. Neem gerust contact op.